Tere, siin näete valikut erinevatest minu loodud ärikingitustest ehk eritellimus keraamikast.

Mõned neist on juba minu tootevalikus olevad keraamika tooted, mis on personaliseerimise eesmärgil saanud ettevõtte logo, või nime. Minu suuresks lemmikuks on aga unikaalsed loomised – midagi mis on spetsiaalselt ettevõttele loodud tooted – kooskõlas nende stiili ning olemusega.

Võite kindel olla, et käsitööna valmistatud unikaalne ärikingitus eristab teid teistest ettevõtetest. Toetus eesti disain ja keraamika valdkonda on hindamatu.

Tänud kõigile, kes on minu teele sattunud ja tere tulemast uutele toredatele tellijatele.

Gustav Cafe tellimus. Nimelised kruusid töötajate sünnipäevadeks.

Selle töö puhul on eriti hea näidata, kuidas keraamika ühildub ettevõtte muu brändinguga. Stiiliraamatus olevad elemendid kajastuvad ka töötajate kruusil. Tonaalsus ja meeleolu on üldist brändi visuaali toetav.

Kliendile sai koos keraamikaga valmistatud ka eraldi pakendid ja pakkimisviis.

Kogus 100tk
Nimelised

Niitvälja karikas by Infortar

Karikad parimatele golfaritele. Kujundusel arvestasin, et need sobiks kokkku ka Niitvälja rändkarikaga. Minule omaselt on meene praktiline ja kasutatav mitte ainult tolmukorjajana karikariiulil. Lõpptulemusega olin rahul olin nii mina kui ka klient. 

Kogus: 13tk

Lisaks keraamilisele esemele said toodetud ka kuldsed sildid. 

 

Tempest alused töötajatele 30. juubeliks

Lähteülesanne kliendilt: 

Otsin ideid, et teha firma 30. sünnipäevaks kingitused töötajatele. Leidsin teie lehe ja eriti jäid silma kõik keerdudega alused ja vaagnad, jala peal ja ilma. Küsin, kas meie ettevõtte logoga (siin kirja jaluses Tempesti logo) oleks ka võimalik midagi teha – kas näiteks oleks võimalik teha sellist vaagnat, mis koosnebki sellisest logo kujundist ja oleks samuti selline poolõhuline nagu need keeruvaagnad? Nagu lugesin, töötate ka turunduses ja võib-olla oskate ise kohe midagi head välja pakkuda.

Asusin kohe lähteülesannet lahti harutama. Põrgatasime kliendiga erinevaid mõtteid ja mudeldasin. Ettevõtte enda toon on oranž, alused said aga pealt siiski üleni valged. Altpoolt madala jalaga ja oranžid. Nemadki otsustasid täislahenduse kasuks. Alused pakkisin eritellimusel valminud karpidesse ja kõik pakendid said “Aitäh, et oled meiega!”  lisakleepsu .

Kogus: 30tk

 

Kruus UBINA rühma õpetajatele. 

 

Eelkirjeldus tööle, ehk tellija kirjeldus:

Saadan meie kooli sümboolika lehe.  Sealt tekkis mõte, et ehk võiks kohviube kruusil sättida puuoksa ja/või õuna kujuga? Koolil on olnud läbi aegade sümboliks õunapuu, kord rohkem puuna, kord õuntena (lasteaia rühmad kannavad ka nt Ubina, Õunakese jm nime).

Kavand ja kirjeldus minu poolt kavand ja kirjeldus:

Tassi kuju — koonus, 300mm (nagu tass “Kohviarmastus”).

Tassile kujundus — õuna kujund täpi ja punkti tehnikas (nagu ankru kruus), õuna varre asemel inimese nimi. Väljast glasuuritud rohelisega (see jääb eri paksustes tumerohelisest heledani, lõpptulemus on maaliline)

Kuusalu Ettevõtjate Liidu tänumeened

Toosidel kasutatud sümboolika on fragment KuEL-i logost.

“Meene on kaanega anum, mis sümboliseerib KuEL-i sisu ja olemust. Liit hoiab erinevaid ettevõtteid kenasti koos, ühe kaane all. Eemalt paistame väikse liiduna, kuid kui sisusse piiluda ja kaant avada, siis avastad kui erk ja särav kõik tegelikult on“. 

 

Meened Valio töötajatele 

5. tööaasta puhul nimeline kruus, 15. aasta täitumisel suur nimeline vaagen. Kas märkasid, et vaagen on logo kujuga? Mõned tööandjad väärtustavad oma töötajaid ja teevad tööjuubelitest erilised sündmused. Hästi südantsoojendav.  Rõõmsalt olen osaline.

Neid kingitusi olen teinud aastast 2018. Traditsioon nii mulle kui kliendile. Armastan traditsioone. 

Kogus: läbi aastate – väga palju.

Ida-Tallinna Keskhaigla. Aasta Töötaja tänumeened.

2023 september kuni 10 oktoober oli täis keerukarikaid. Sellist tüüpi karikaid olen teinud nii ühele kui teilsele ettevõttele. Tegu on mu enda tootega ja antud juhul on see siis nö. logoga personaliseeritud toode. 2023 sügisel pidin lühikese ajaga kokku tegema neid 98 tk. MItu erinevat samalaadset tellimust.  Kui see kogus päevade peale ära jaotada, siis ei saa ma päriselt ise ka aru, kuidas need valmis sain. Mäletan, et vahepeal olid päevased eesmärgid – teen 7 siis jõuan eesmärgini. Valmis nad aga ka said. Mis põhiline – mul on ka päevatöö.

ITK oli esimene, kellele tulid karikale ka kuldsed tiitlisildid, mis tegid toote veel eriti uhkeks. ITK selle aasta karikatel olid ka nominendid ja laureaadid veidi erinevas suuruses.

 

 

 

 

 

Jõuluehted Kaitseväele

2023. aasta novembris sai tehtud midagi täiesti uut. Jõuluehted tellija partneritele.Soov teha keraamilist jõuluehet tuli kliendilt. Kuidas seda lahendada, mis materjalist teha, mis on üldine visuaal ja pilt ning kuidas lõpptulemus pakkida –  seda pidin juba mina välja pakkuma.

Loe BLOGI postitusest nende tegemisloost täpsemalt.

Kui Sul tekkis ka mõni eritellimusplaan, siis võta julgelt ühendust