Ootan Sind endale külla 

2022. aastal valmis minu suur unistus – päris oma savimaja. Vana saunamaja sai omale uue elu ja hakkas saunateraapia asemel pakkuma inimestele hoopis saviteraapiat. Hoone ise on ligi 100 aastat vana ja ümberehitatud selliselt, et aja hingus ja ka uus elu seal särada saaks. 

Kontorist välja – tiimiüritus 

Savitöötuba on hea võimalus võtta aeg maha ja lasta oma loovusel lennata.

Tule kas sõprus- või meeskonnaga. See on kindlasti mõnus vaheldus igapäevategemistele. Lisaks sellele, et saate teha oma kätega mõne kausi, kruusi või taldriku või skulptuuri, siis saate kindlasti ka targemaks keraamika võlumaailmast.

Alustuseks lepime kokku teema (see sõltub veidi osalejate arvust). Iga osaleja teeb ühe saviesemed ning valib lõpuks ka glasuurid. Glasuuride valik sõltub veidi tehtud töö kujundust ja dekoorist. Glasuurin ise ja valmis asjad saadan soovitud kohta umbes 2 nädalat peale töötoa toimumist.

Kohapeal tee, kohv ja küpsised.

HIND 350.- kuni 9 inimest.
Iga järgnev inimene 35.-

Max osalejaid 12

 

Pange seltskond kokku ja leiame sobiva aja!

kirjuta triin@keerud.ee

või helista 56 499 322

 

Kirjuta mulle oma soovist!

    Iganädalane saviteraapia

    Mulle meeldib õpetada, suunata ja juhendada. Eriti meeldib kui inimesel on plaan ja saviunistus ning me peame siis koos seda täide viima hakkama.

    Üheskoos luues arenevad kõik. Avanevad loomemaalima salasopid ning koos keraamikaga saab ka maailm pisut parandatud. Kindlasti jagan oma salanippe ja avardan savi hingeelu telgitaguseid.

     

    Töötoa hind sisaldab juhendamist, materjale, esemete põletust. Puudutud tundide osas tagasiarvestust ei toimu. Vabalt võid enda asemel saata kellegi teise.

     

    Töötoa kestus: kuni 3 tundi

    Osalejaid: kuni 6 inimest

    4 töötoa hind kuutasuna:  90€

     

    Küsi lisa: 

    triin@keerud.ee

    või helista 56 499 322